• Kontakt os for et uforpligtende tilbud på: +45 23 23 92 55

Behandlinger

Lud
Lud er en stærk base, som påføres gulvet for at bibeholde træets lyse udseende da det stopper den naturlige gulnings proces i træet. Lud fås både i natur og hvid,men beskytter ikke gulvet mod snavs og ridser og skal derfor altid efter behandles med sæbe,olie eller lak.

Sæbe
Sæbe er en god løsning til gamle træ gulve hvor der oftets er spor af ormehuller,pletter og dybe ridser. Vælger man at give gulvet hvid lud først kan man i mange tilfælde skjule noget af dette,som aldrig vil forsvinde helt efter en gulvafslibning. Og med sæbebehanlingen kan man selv styre nuancen, afhængit af om man bruger hvid eller natur sæbe

Olie
Oliebehandling giver en smuk silkemat overflade og fremhæver træets struktur og giver desuden en dyb varm glød hvis man vælger natur olie.
Olie er rimelig modstandsdygtig over for snavs og slidtage.
Oliebehandlingen giver ikke helt så stærk en overflade som lak, men den er nemmere at friske op på de områder af gulvet, hvor der bliver meget slidt, feks gangarealer og entre. Gulvolie forefindes efterhånden i et væld af farver,og nogle olier kan overlakeres for at få lakkens styrke

Lak
Lak giver en meget slidstærk overflade i enten mat, halvblank eller blank, desuden giver lak en lukket glat overflade,som er nem rengøre og som holder i mange år.lakkere gulve bør genbehandles inden der slides igennem lakken,dette klares let med en mellem slibning og et nyt lag lag, og vil her efter fremstå pænt igen.

Lud og sæbe

Lak

Olie